Kjettingtrening med Muttakrutt

Nå som sledesesongen er over og alt bare er klin er det alternativ trening som gjelder. Det er mange som står fast og tenker at , nei nå får vi jo ikke gjort annet enn å gå tur.

Har du en sele, ett tau og en kjetting så kan du trene bedre enn du aner . Begynn med lav vekt, feks en stor sterk hund så kan du begynne på 4-5 kg bare for å venne den til det for så å øke ett par kg eter to-tre turer. Du kan også bruke dekk bak som du etterhvert kan fylle med stein, men vi foretrekker kjetting siden den ikke fester seg fast i alt mulig. Sykkel, Kickbike, atv og svømming er også veldig fine alternativer. Skal jeg være ærlig så mener jeg at å gå tur med en hund absolutt ikke er noe trening, hvertfall ikke for en ellers godt trent hund.

Våre mutter går nå med ganske mye kg i mange km uten noe problemer. Legger med litt bilder og en film så kan dere se litt fra dagens tur før vi dro videre på lydighetstrening på Skaugom hundesenter litt lenger oppe i bygda.

video:video

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jan-Kåre Heiberg

Jan-Kåre Heiberg

34, Gjøvik

Skjeggløs,barnslig friluftsliventustiastisk gladkar fra Gjøvik på 34 år. Jeg er med og eier to friluftsbaserte firmaer, det ene heter Over skog og Heiberg(OSOH) og det andre heter Tentipi Rental Hamar(TRH). Osoh er ett friluftsbasert eventfirma på Gjøvik mens TRH er ett lavvoutleiefirma som har base på Nes på Hedemarken. Ikke i nærheten av rik på penger men begynner bli rik på opplevelser, noe jeg setter mye høyere siden man bare(tror jeg) lever en gang. Jeg lever ett veldig aktivt liv utendørs med mye tur i skog og mark både på fritiden og i jobb.Har 20 hunder, ei knall pen,snill,fin og tålmodig dame og ett hus delvis på landet. Følg meg her og se hvordan du faktisk kan kombinere jobben med hobbyen og leve ut drømmen. Du må tørre å prøve selv om veien kan virke lang, du kommer frem selv uten kart og kompass. ALT ER MULIG

Kategorier

Arkiv

hits