En velfortjent tur🐶

Når en har en flokk så knakanes koslige bikkjer så får en dårlig samvittighet når de står noen dager uten trening. I dag etter ei skikkelig arbeidshelg var det endelig tid for en tur igjen, ikke langt men en god beinstrekk på 13 km.

Bikkjen var superhappy og jobba som bare det og jeg fikk meg litt frisk luft. Godt for sjela var det jammen meg og.

Som dere ser på bildet bruker vi atv nå som det er bart på bakken. Her vi bor er det veldig fint å trene både på barmark og på vinteren så vi er veldig heldige.

Håper alle har en fin dag og tar seg en tur ut og frisker opp huet litt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jan-Kåre Heiberg

Jan-Kåre Heiberg

34, Gjøvik

Skjeggløs,barnslig friluftsliventustiastisk gladkar fra Gjøvik på 34 år. Jeg er med og eier to friluftsbaserte firmaer, det ene heter Over skog og Heiberg(OSOH) og det andre heter Tentipi Rental Hamar(TRH). Osoh er ett friluftsbasert eventfirma på Gjøvik mens TRH er ett lavvoutleiefirma som har base på Nes på Hedemarken. Ikke i nærheten av rik på penger men begynner bli rik på opplevelser, noe jeg setter mye høyere siden man bare(tror jeg) lever en gang. Jeg lever ett veldig aktivt liv utendørs med mye tur i skog og mark både på fritiden og i jobb.Har 20 hunder, ei knall pen,snill,fin og tålmodig dame og ett hus delvis på landet. Følg meg her og se hvordan du faktisk kan kombinere jobben med hobbyen og leve ut drømmen. Du må tørre å prøve selv om veien kan virke lang, du kommer frem selv uten kart og kompass. ALT ER MULIG

Kategorier

Arkiv

hits