Snørock på Sjusjøen denne helga.

For en helg. Kjørte igang fredag med 13 timer hard jobbing i snøføyka på Sjusjøen. Snørock sto for døra, en skikkelig hundekjørerfestival hvor vinneren av løpet fikk gå mot Northug og Bjørndalen.

Vi i Tentipi Rental Hamar satte opp seks lavvoer hvor festen på lørdagskvelden skulle være og hvor Madcon skulle underholde. Tror det var rundt 400 på festen som tydligvis hadde vært rimlig heftig, folk var veldig fornøyde.

Vi og arrangørene hadde en del utfordringer denne helga med 40-50 cm bløt snø. Men det ordnet seg og alle dro helga vel i havn.

For første gang stilte vi i TRH opp i like klær fra vår sponsor Didriksons1913, om jeg kan si det selv så ser det ganske greit ut når folk er likt kledd. Klærne er helt knall både å jobbe i og å gå i fjellet med.

Lørdag kveld var vi også på Hamar en tur på ett forskinke julebord og Nazarethkonsert, det var faktisk skikkelig bra Loooooove huuuuuurts .

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jan-Kåre Heiberg

Jan-Kåre Heiberg

34, Gjøvik

Skjeggløs,barnslig friluftsliventustiastisk gladkar fra Gjøvik på 34 år. Jeg er med og eier to friluftsbaserte firmaer, det ene heter Over skog og Heiberg(OSOH) og det andre heter Tentipi Rental Hamar(TRH). Osoh er ett friluftsbasert eventfirma på Gjøvik mens TRH er ett lavvoutleiefirma som har base på Nes på Hedemarken. Ikke i nærheten av rik på penger men begynner bli rik på opplevelser, noe jeg setter mye høyere siden man bare(tror jeg) lever en gang. Jeg lever ett veldig aktivt liv utendørs med mye tur i skog og mark både på fritiden og i jobb.Har 20 hunder, ei knall pen,snill,fin og tålmodig dame og ett hus delvis på landet. Følg meg her og se hvordan du faktisk kan kombinere jobben med hobbyen og leve ut drømmen. Du må tørre å prøve selv om veien kan virke lang, du kommer frem selv uten kart og kompass. ALT ER MULIG

Kategorier

Arkiv

hits