Døden nær opplevelse, neste år dropper jeg 12 pils før løpet.

Sentrumsløpet i Oslo er unnagjort. Blitt enig med meg selv om at å drikke 12 øl dagen før ett sånn løp er lite smart, men målet under 60 min gikk jammen meg uansett.

55,21 blei tida og mener bestemt at jeg er fornøyd med det. Målet var å slå Lars som meldte meg på dette og det klarte jeg. 4 år siden sist jeg trente så da sier jeg meg happy med dette .

Før og etter bildet er med under her , gjett hvem som er hvem ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jan-Kåre Heiberg

Jan-Kåre Heiberg

34, Gjøvik

Skjeggløs,barnslig friluftsliventustiastisk gladkar fra Gjøvik på 34 år. Jeg er med og eier to friluftsbaserte firmaer, det ene heter Over skog og Heiberg(OSOH) og det andre heter Tentipi Rental Hamar(TRH). Osoh er ett friluftsbasert eventfirma på Gjøvik mens TRH er ett lavvoutleiefirma som har base på Nes på Hedemarken. Ikke i nærheten av rik på penger men begynner bli rik på opplevelser, noe jeg setter mye høyere siden man bare(tror jeg) lever en gang. Jeg lever ett veldig aktivt liv utendørs med mye tur i skog og mark både på fritiden og i jobb.Har 20 hunder, ei knall pen,snill,fin og tålmodig dame og ett hus delvis på landet. Følg meg her og se hvordan du faktisk kan kombinere jobben med hobbyen og leve ut drømmen. Du må tørre å prøve selv om veien kan virke lang, du kommer frem selv uten kart og kompass. ALT ER MULIG

Kategorier

Arkiv

hits