Tur til Femundsmarka i sommer ?

Våren og sommeren er i anmarsj og jeg sitter å tenker på alt jeg skal ut på.

Det blir hvertfall ett par turer til Femund, ett sted jeg har vært mange ganger og rett og slett elsker. Det eneste jeg ikke liker med plassen er all myggen siden jeg er latterlig allergisk. Dette gjør at jeg som regel legger turene dit tidlig på våren og utpå høsten.

Jeg stortrives der og føler ikke at det er så mye folk der som man skal ha det til. På ukes turer har jeg ikke møtt på mere enn 8-10 personer og såpass må man tåle på slike kjente plasser.

Bildene jeg legger med er fra en tur jeg og noen kompiser var på for noen år siden. Den turen var bare helt magisk så de bildene blir jeg aldri lei.Turen gikk fra Røa og opp til Øvre Roasten med kano. Der lå vi en ukes tid og storkoste oss men fine gåturer ut fra campen vår.

Dette er en tur du lett kan dra på med familien både med og uten kano. Det er kjempefine stier og bra merket. Husk å bruke anviste bålplasser og ikke sag bed noe busker da dette kan bli svært dyrt for deg. Nedfallskvist er lov å bruke, ikke noe annet.

Vil med dette ønske deg en god tur og en herlig opplevelse.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jan-Kåre Heiberg

Jan-Kåre Heiberg

34, Gjøvik

Skjeggløs,barnslig friluftsliventustiastisk gladkar fra Gjøvik på 34 år. Jeg er med og eier to friluftsbaserte firmaer, det ene heter Over skog og Heiberg(OSOH) og det andre heter Tentipi Rental Hamar(TRH). Osoh er ett friluftsbasert eventfirma på Gjøvik mens TRH er ett lavvoutleiefirma som har base på Nes på Hedemarken. Ikke i nærheten av rik på penger men begynner bli rik på opplevelser, noe jeg setter mye høyere siden man bare(tror jeg) lever en gang. Jeg lever ett veldig aktivt liv utendørs med mye tur i skog og mark både på fritiden og i jobb.Har 20 hunder, ei knall pen,snill,fin og tålmodig dame og ett hus delvis på landet. Følg meg her og se hvordan du faktisk kan kombinere jobben med hobbyen og leve ut drømmen. Du må tørre å prøve selv om veien kan virke lang, du kommer frem selv uten kart og kompass. ALT ER MULIG

Kategorier

Arkiv

hits