Tiuren flørter vilt om dagen.

Noen ganger blir bilturen hjem fra tur mere opplevelsesrik enn selve turen. På vei hjem fra kickbiketur med muttene løp det jammen en kåt Tiur å brusa med fjæra i veien. Ei røy sto også å så på i veikanten og vurderte om han her var noe å satse på.

Denne tida er jo utrolig spennende om du vet om plasser det er orrfuglleiker eller tiurleiker. Isåfall er det bare å komme seg ut i skogen om eftan og vente til neste morgen, når det da begynner lysne våkner disse fuglene til liv og begynner kampen. Her tar gutta kampen mens damene spankulerer rundt og gjør seg til, eller bare sitter i trærne rundt og ser på( som vanlig).Høneuka er noe vi mennesker også skulle blitt tildelt syns jeg, men kanskje bare vi menn om det . Sender med en liten film av vorspielet til disse to krabatene hvertfall.

video:video

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jan-Kåre Heiberg

Jan-Kåre Heiberg

34, Gjøvik

Skjeggløs,barnslig friluftsliventustiastisk gladkar fra Gjøvik på 34 år. Jeg er med og eier to friluftsbaserte firmaer, det ene heter Over skog og Heiberg(OSOH) og det andre heter Tentipi Rental Hamar(TRH). Osoh er ett friluftsbasert eventfirma på Gjøvik mens TRH er ett lavvoutleiefirma som har base på Nes på Hedemarken. Ikke i nærheten av rik på penger men begynner bli rik på opplevelser, noe jeg setter mye høyere siden man bare(tror jeg) lever en gang. Jeg lever ett veldig aktivt liv utendørs med mye tur i skog og mark både på fritiden og i jobb.Har 20 hunder, ei knall pen,snill,fin og tålmodig dame og ett hus delvis på landet. Følg meg her og se hvordan du faktisk kan kombinere jobben med hobbyen og leve ut drømmen. Du må tørre å prøve selv om veien kan virke lang, du kommer frem selv uten kart og kompass. ALT ER MULIG

Kategorier

Arkiv

hits