Søndag = Hundedag

Fantastisk dag med alle de firbeinte venna våre, litt bading i Mjøsa(skuffende med alt glasskåret en finner når Mjøsa er tappet,skjerp dere jævla natursvin) og masse lek i hundegård og hage. Kvalitetstid er viktig og man merker at hunda setter pris på det og ikke bare trening hele tiden.Deilig med søndager som en kan ta livet med ro og bare nyte livet. En ting er sikkert og det er at med en hundestall på 20 stk så får en hvertfall frisk luft hver dag.

I dag hadde vi også ei Malamutetispe fra Hønefoss på besøk som skulle hoppe i halmen med Fenris for å lage noe småtroll, men det var ikke hun helt enig i enda så Fenris blei slukøret satt på plass igjen i bingen uten å få duppa`n i det heletatt.Prøver igjen på Tirsdag så får vi satse på litt mere morro for gutten da som forsåvidt ikke viste helt frem og tilbake på tispa siden dette er den første gangen for han (kjenner meg igjen i den usikkerheten).

Ellers denne helga har vi ordna oss med flybilletter til Orlando i Oktober og videre til New York etter 10 dager. Kjæringi har full kontroll så jeg skal bare dilte etter å drikke øl,passer meg utmerket. Vi skal vist innom en haug av plasser som hun har hørt om og som hun mener jeg har hørt om, trivlig blir det grantert så jeg gleder meg jeg. Vi har skal møte ett vennepar av oss i NY etter de 10 dagene i Orlando og det syns vi er velidg fint for etter 10 dager i kun hverandres selskap kommer vi til å kjede oss mente Marthe,så det så. Jeg skal hvertfall padle i ei sump i Florida som heter noe sånn som Everglade, som vist nok skal være full av aligatorer og andre eksotiske innteresante ting. Havfiske,basktelball og hockey er også på planen så er ikke bare sånne kvinnfolkgreier vi skal utpå, dette er helt innafor .

Først skal vi uansett ha en lang deilig,varm,tørr vår og sommer her hjemme med masse turer med hunda og venner i alt det pene dette landet har å by på.Mnd fremover kommer til bli helt supre med allerede planlagte Femundsturer,hytterturer og mange arangemanger både med Over skog og Heiberg og Tentipi Hamar. Noe ledig tid det har jeg ikke, men det bryr jeg meg ikke noe om så lenge at jeg får tilbringe alle mnd utendørs og ja det er akkurat det jeg skal ,både i jobb og fritid..

Da er det straks natta her siden det står ett tredagers kurs med med Tentipi på planet. Viktig og kurses så man kan kvalitetssikre hele veien og ikke minst kjenne produktene man selger godt.


En glad huskybande


Moskus skulle gjerne hatt en "bit" av hu deilige på taket

Pia er grå i barten men like glad

Fenris og Kayaque koser seg ved mjøsa sammen med matmor

Deilig temp for dottene

Kayaque


Fenris tøffer seg for Iksarri som liksom skulle by på litt mus, men neida

Kayaque på 43 kg kan være søt han og b

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jan-Kåre Heiberg

Jan-Kåre Heiberg

34, Gjøvik

Skjeggløs,barnslig friluftsliventustiastisk gladkar fra Gjøvik på 34 år. Jeg er med og eier to friluftsbaserte firmaer, det ene heter Over skog og Heiberg(OSOH) og det andre heter Tentipi Rental Hamar(TRH). Osoh er ett friluftsbasert eventfirma på Gjøvik mens TRH er ett lavvoutleiefirma som har base på Nes på Hedemarken. Ikke i nærheten av rik på penger men begynner bli rik på opplevelser, noe jeg setter mye høyere siden man bare(tror jeg) lever en gang. Jeg lever ett veldig aktivt liv utendørs med mye tur i skog og mark både på fritiden og i jobb.Har 20 hunder, ei knall pen,snill,fin og tålmodig dame og ett hus delvis på landet. Følg meg her og se hvordan du faktisk kan kombinere jobben med hobbyen og leve ut drømmen. Du må tørre å prøve selv om veien kan virke lang, du kommer frem selv uten kart og kompass. ALT ER MULIG

Kategorier

Arkiv

hits