Herlig dag på jobben ute i det fri.

Da var en ny dag i campen unnagjort, den startet med 6 år`s bursdag kl 1200-1400. Foreldrene til gutten som feiret hos oss hadde bestilt annsiktsmaling,pil og bueskyting,hesteridning og luftbørseskyting. Det kunne se ut på bursdagsbarnet og vennene hans som om  at dagen var fullkommen, og ett bevis på det er vel da barna ikke vil hjem.

Da bursdagen var over kl 14 tok vi en time`s pause før en gjeng karer dukka opp kl 1500, klare for utdrikkningslag for Bård som gifter seg om ikke lenge. Gutta kom edrue (faktisk) og klare for 5kamp,quiz og viltgryte som a mor hadde laget med potetmos,flattbrød og tyttebær.

Før vi begynte var det noen av gutta som påsto at de ikke hadde konkuranseinnstinkt,MEN det fant vi fort ut at bare var tull. Dagens 5kamp inneholdt båltenning,øksekast,luftbørseskyting,pil og bueskyting og støvelkast,en kamp som lag en med brudgommen på endte opp med å vinne. Da aktivitetene var ferdig var det tid for Viltgryte,pils,snapps og premieutdelig,gryta blei spist opp,mor fikk ros for maten og gutta begynte komme i farta.

TAKK til alle våre kunder denne helga og tusen takk for at dere valgte nettopp oss i Over skog og Heiberg AS, vi er kjampeglad og stolte for all positiv feedback dere har gitt oss disse to dagen.

Over til noe annet. Nå driver vi og skal trykke ned bilene våre med reklame, syns dette blir utrolig fett så vil bare vise det frem til dere.Godt å kjenne flinke folk som tar utfordringer fra en masete Jan Kåre på strak arm. Gleder meg til dette er ferdig for jeg mener at reklame på biler er noe av den beste reklamen,bortsett fra Facebook da så klart;)

 


Brudgommen var sulten og smelte nedpå tre posjoner:)

Godt å slappe av med pils og mate etter 5kamp

Var ikke plass til mere på tallerkenen sa`n ;)

Støvelkast

Bålkonkuranse med tampong i fokus så klart

Bueskyting

Var så skjelven i knea brudgommen at han måtte ta sittende skyting

God stemning i dag,som alltid egentlig;)

Hesten Dorthe og Anette tok med barna ut på en runde

Brei over ræva, skal ha føll i MAI
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jan-Kåre Heiberg

Jan-Kåre Heiberg

34, Gjøvik

Skjeggløs,barnslig friluftsliventustiastisk gladkar fra Gjøvik på 34 år. Jeg er med og eier to friluftsbaserte firmaer, det ene heter Over skog og Heiberg(OSOH) og det andre heter Tentipi Rental Hamar(TRH). Osoh er ett friluftsbasert eventfirma på Gjøvik mens TRH er ett lavvoutleiefirma som har base på Nes på Hedemarken. Ikke i nærheten av rik på penger men begynner bli rik på opplevelser, noe jeg setter mye høyere siden man bare(tror jeg) lever en gang. Jeg lever ett veldig aktivt liv utendørs med mye tur i skog og mark både på fritiden og i jobb.Har 20 hunder, ei knall pen,snill,fin og tålmodig dame og ett hus delvis på landet. Følg meg her og se hvordan du faktisk kan kombinere jobben med hobbyen og leve ut drømmen. Du må tørre å prøve selv om veien kan virke lang, du kommer frem selv uten kart og kompass. ALT ER MULIG

Kategorier

Arkiv

hits