For en dag.

ikke noe annet å si enn at dæven døtte for en trivlig dag. En haug med trivlige barnehagefolk og en særisøt flink foredragsholder var med oss fra morran til kveld i campen til Over skog og Heiberg.

Blogger og mentor Eivor Evenrud holdt foredrag i campen for en grom gjeng for en barnehage på Skreia. Selv syns jeg også det var veldig innteresant og får ikke sagt hvor glad jeg er for faktisk og kunne få med meg ting som dette på en helt vanlig arbeidsdag.Dama hadde mange kloke ord å komme med som gjør en tenker litt mere over hvorfor barn gjør som de gjør i gitte situasjoner.

Etter foredrag,kyllingwok,kringle og litt mere foredrag dro vi igang en 5kamp som alle fem lagene ville vinne. Lag to endte med å dra i land seieren ett halvt lag forran lag fem og virket "greit" fornøyde med det. Avsluttet med litt biff og greier;)

I morra er det barnebursdag fra morgenen av så utdrikkningslag senere på dagen. Ballen ruller :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jan-Kåre Heiberg

Jan-Kåre Heiberg

34, Gjøvik

Skjeggløs,barnslig friluftsliventustiastisk gladkar fra Gjøvik på 34 år. Jeg er med og eier to friluftsbaserte firmaer, det ene heter Over skog og Heiberg(OSOH) og det andre heter Tentipi Rental Hamar(TRH). Osoh er ett friluftsbasert eventfirma på Gjøvik mens TRH er ett lavvoutleiefirma som har base på Nes på Hedemarken. Ikke i nærheten av rik på penger men begynner bli rik på opplevelser, noe jeg setter mye høyere siden man bare(tror jeg) lever en gang. Jeg lever ett veldig aktivt liv utendørs med mye tur i skog og mark både på fritiden og i jobb.Har 20 hunder, ei knall pen,snill,fin og tålmodig dame og ett hus delvis på landet. Følg meg her og se hvordan du faktisk kan kombinere jobben med hobbyen og leve ut drømmen. Du må tørre å prøve selv om veien kan virke lang, du kommer frem selv uten kart og kompass. ALT ER MULIG

Kategorier

Arkiv

hits