Spennede tider i møte.

Masse forskjellige jobber fremover både med Tentipi Rental Hamar AS og Over skog og Heiberg AS. Vi drar i gang sommercamp for barn og ungdom i år også og med allerede halvfullt før det er lagt ut så ser det veldig bra ut. Det tikker inn mailer så og si hver dag nå med forskjellige arangemangsbookinger, alt fra barnebursdager til konferanser og sommeravluttninger.

Også med det andre firmaet vårt Tentipi Rental Hamar AS (TRH) begynner det se bra ut utover nå, masse nye kontakter og en spennende fremtid i møte. Er veldig stolt av å være en del av disse to firmaene som går så i tråd med hverandre,kan vel si at jeg ikke hadde trodd jeg skulle være en del av no sånt for fire år siden. Vi rigger nå lavvoer fremover på Snørock, Vinjerock, Trollrock, Tømmerstockfestivalen osv, kanskje kommer det noen overraskelser på steder det ikke har vært noe Tentipi før også.

Etter ett år med mye hendelser med alt fra sykdom i familien,aksjekjøp i TRH, kjøp av småbruk i Over skog og Heiberg og ikke minst bryllupp hvor jeg endelig giftet meg med min kjære Marthe.En fantastisk dag jeg aldri kommer til å glemme og i dag booket vi tur til Florida også videre til New York i oktober (hmm har jeg tid til det da midt i oppkjøringa med hunda).Bilder fra den store dagen kommer.

Jeg har egentlig masse å fortelle om meg,oss,alt siden jeg ikke har skrevet her siste to årene men det kommer , det kommer masse det kan jeg love dere.

 

 


Kos med en kaffekopp fra svartkjelen i campen vår

Sommeren kommer til å innebære masse turer i skog og mark

Vårbildet fra campen til Over skog og Heiberg as

Noe av det vi kan leie ut til nettopp deg fra TRH

Cowgirls på utdrikkningslag i campen vår

Bildet av Vinjerock fra åven, alt det gule er levert av oss i TRH
 

2 kommentarer

Håvard Aksnes

15.04.2016 kl.08:38

Flott at noen tør å leve ut drømmene sine. Til etterfølgelse :-) Vi venter spent på nye historier fra skog og hei :-)

Jan-Kåre Heiberg

16.04.2016 kl.10:15

Tror du gjør det også jeg:))

Skriv en ny kommentar

Jan-Kåre Heiberg

Jan-Kåre Heiberg

34, Gjøvik

Skjeggløs,barnslig friluftsliventustiastisk gladkar fra Gjøvik på 34 år. Jeg er med og eier to friluftsbaserte firmaer, det ene heter Over skog og Heiberg(OSOH) og det andre heter Tentipi Rental Hamar(TRH). Osoh er ett friluftsbasert eventfirma på Gjøvik mens TRH er ett lavvoutleiefirma som har base på Nes på Hedemarken. Ikke i nærheten av rik på penger men begynner bli rik på opplevelser, noe jeg setter mye høyere siden man bare(tror jeg) lever en gang. Jeg lever ett veldig aktivt liv utendørs med mye tur i skog og mark både på fritiden og i jobb.Har 20 hunder, ei knall pen,snill,fin og tålmodig dame og ett hus delvis på landet. Følg meg her og se hvordan du faktisk kan kombinere jobben med hobbyen og leve ut drømmen. Du må tørre å prøve selv om veien kan virke lang, du kommer frem selv uten kart og kompass. ALT ER MULIG

Kategorier

Arkiv

hits