Bildeserie av hvordan hunda her i huset i trenes:)Mitt og Kayaque's første offisielle løp :)

Nydlig 2-3 mils høsttur med atv og spann:).

Å oppføre seg blant andre er viktig:).

Lydighetstrening for kontakt med hunden:).

Jakthund eller trekkhund eller hva du nå enn er, trekke kan du være god på uansett. Gordonsetteren Pia går også som leder hund( forerst i spannet)Berit( engelsksetteren) har vært med kun en gang men rå til å jobbe.

Kløvturer med innlagte pauser er koselig. Viktig å vente til hunden din er gammel nok til å begynne å kløve, dette er forskjellig fra rase til rase men med malamutten er det 2 år. Viktig å vende hunden til å bære og ikke bare lasse på med en gang. Les deg opp om fremgangsmåten og hvor mye din hund kan bære og slå gjerne av en del kg på det som står er maksvekt, tenk på hunden din.....

Å trene på at hundene skal ligge i ro under stell er godt å få til. Belønning etter endt stell med lek eller godbit er min ide:).

Koslig med hund og barn, men stol aldri fullt ut på hunden din så hold alltid ett øye på dem sammen. Her er det Emil og Kayaque som koser seg med Barne-Tv.

Dra dekk kan små som store hunder gjøre, god trening og morro for hunder som liker å jobbe:) (beklager lite bildet).

Kjetting tur med løse valper i regnet er super koslig. på med regnklær og slutt og klag..

Selvfølgelig jakte med fuglebikkjen etter mye hundekjøring og trekking som har skapt masse muskler som oppkjøring til høsten :).

Alle brukshunder tåler litt møkk. Fenris etter midt under tur i regn, snø og klin i bygda vår:).

Og selvfølgelig til slutt, KOS, ROS og BELØNNING til vår beste venn for alltid å være blide glade og elske oss så mye som de gjør:):)/)/)/)/)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jan-Kåre Heiberg

Jan-Kåre Heiberg

34, Gjøvik

Mann ( gutt) fra Gjøvik på 34 år, er med og eier to friluftsbaserte firmaer, det ene heter Over skog (OSOH) og Heiberg og det andre heter Tentipi Rental Hamar(TRH). Osoh er ett friluftsbasert eventfirma på Gjøvik mens TRH er ett lavvoutleiefirma som har base på Nes på Hedemarken. Jeg lever ett veldig aktivt liv utendørs med mye tur i skog og mark både på fritiden og i jobb. Følg meg her og se hvordan du faktisk kan kombinere jobben med hobbyen og leve ut drømmen. Du må tørre å prøve selv om veien kan virke lang, du kommer frem selv uten kart og kompass. ALT ER MULIG

Kategorier

Arkiv

hits